Verdeler van ParexLanko in Vlaanderen

Façabelle ontwikkelde zich in Vlaanderen tot één van de belangrijkste verdelers van de producten van ParexLanko. De afgelopen veertig jaar groeide dit Franse bedrijf uit tot de absolute marktleider voor innovatieve bouwproducten op vlak van waterdichting en gevelherstellingen en –restauratie. Het gamma aan producten van ParexLanko is vrijwel eindeloos, waardoor er voor elke technische uitdaging wel een geschikte oplossing bestaat. Dankzij onze diepgaande kennis van het aanbod van ParexLanko vormt Façabelle de perfecte partner voor professionele pleisteraars, gevelspecialisten en vochtbestrijdingsfirma’s. Wij geven niet alleen gericht productadvies, wij zorgen ook voor technische ondersteuning voor een vakkundige toepassingsmethode. Maak hier je afspraak met één van onze technische adviseurs. Wij komen op afspraak ter plaatse.

Het gamma van gespecialiseerde bouwproducten van ParexLanko is bijzonder veelzijdig en uitgebreid. Vanuit de drie pijlers van vochtbestrijding, bepleistering en de restauratie en bescherming van gevels richt Façabelle zich vooral op de producten die in deze gespecialiseerde bouwdisciplines een hoge toegevoegde waarde verzekeren.

ParexLanko ontwikkelt en vervaardigt alle vereiste mortels voor het voegen van stenen, gevels of het aanbrengen van systemen voor buitengevelisolatie. Deze mortels worden zowel gebruikt bij de restauratie van oude gebouwen als voor het maken van nieuwbouwgevels. Ook voor het aanbrengen van pleisters biedt ParexLanko een totaalgamma.

  • Sierpleisters
  • Voegmortels
  • Lijmmortels
  • Dunbedmortels
  • Minerale kaleiverfen en structuurkalei

Toegevoegde waarde van Façabelle

Als één van de belangrijkste verdelers van ParexLanko in Vlaanderen, staan wij garant voor zeer korte levertijden. Wij hebben de belangrijkste producten van ParexLanko permanent in stock, waardoor je mag rekenen op een hoge leverbetrouwbaarheid.

De toegevoegde waarde van Façabelle beperkt zich niet tot het verkopen van de producten van ParexLanko. Wij zijn dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise bijzonder sterk in het verstrekken van technisch advies in specifieke situaties.

Onze professionele klanten mogen rekenen op onze technische ondersteuning op vlak van probleemanalyse, productkeuze en aangepaste uitvoeringsmethode. Wanneer gewenst komt één van onze ervaren technische adviseurs ter plaatse.

Meer weten over de producten van ParexLanko? Maak hier je afspraak met één van onze technische adviseurs.