Gericht productadvies, technische bijstand voor aangepaste werkmethodes, gerichte opleidingen, workshops over vernieuwende producten,… Als leverancier van gespecialiseerde bouwproducten aan pleisteraars, stukadoors, bezetters, vochtbestrijdingsfirma’s en gevelspecialisten garandeert Façabelle extra toegevoegde waarde dankzij de diepgaande expertise en jarenlange ervaring. Samen met onze leveranciers ondersteunen we onze klanten maximaal bij de realisatie van technisch uitdagende projecten. Duurzaamheid, ecologie en innovatie vormen daarbij onze aandachtspunten. Met de overgrote meerderheid van onze klanten bouwden we doorheen de jaren een hechte relatie op.

Sterk in advies

Redder in nood

In vele gevallen krijgen we vragen voor technisch advies en bijstand in probleemsituaties. Hardnekkige vochtproblemen raken maar niet opgelost. Een gevelrestauratie is door tal van omgevingsfactoren bijzonder complex. Standaard uitvoeringsmethodes brengen in een bepaalde situatie geen oplossing.

Maar al te graag zetten we onze tanden in deze technische uitdagingen. Zowel professionele pleisters, gevelspecialisten als vochtbestrijdingsfirma’s vertrouwen dan op ons deskundig advies. Ook architecten, studiebureaus en syndici komen geregeld bij ons ten rade.

Naast opleidingen en workshops voor onze klanten, investeren we dan ook veel tijd en middelen in de ontwikkeling van de knowhow van onze eigen technische medewerkers.

Liever voorkomen dan genezen

Probleemsituaties vermijden is – net zoals bij onze professionele klanten – uiteraard onze eerste zorg. Door het aanbieden van kwaliteitsvolle producten en gericht advies voor de juiste toepassingsmethodes staan we garant voor de juiste start bij nieuwbouwprojecten of verbouwingen.

Snel leveren van de juiste producten

Onze basisdienstverlening omvat het snel leveren van de juiste, aangepaste producten. Dankzij onze grote stock en de uitstekende samenwerking met onze leveranciers hoeven onze klanten zelf geen stock aan te leggen. Op eenvoudig verzoek leveren we waar gewenst: op de zaak of rechtstreeks op de werf. Wanneer nodig zetten we een kraanwagen in.

De meerderheid van onze klanten situeert zich in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Ook buiten deze regio’s leveren we aan vaste klanten.

Opleidingen

Via workshops en infoavonden houden we onze klanten actief op de hoogte van nieuwe en innovatieve producten.

Samen met onze leveranciers organiseren we opleidingen om onze klanten de aangewezen toepassingsmethodes correct aan te leren.

Eigen productlijn

Onze kennis en expertise gebruiken we ook voor de ontwikkeling van eigen productlijn binnen de pijlers vochtbestrijding en gevelbescherming & -restauratie.

Onze eigen producten – goedgekeurd door alle officiële instanties en het wtcb – staan garant voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Vragen over onze troeven? Laat het ons weten!