De dienstverlening van Façabelle overstijgt het verkopen en leveren van gespecialiseerde bouwproducten. Wij stellen onze jarenlange ervaring en expertise maar al te graag ter beschikking. Wanneer gewenst komen wij op eenvoudig verzoek ter plaatse voor een technische analyse van de situatie. Op basis daarvan geven we helder advies met het juiste productadvies. Wij staan als deskundig klankbord en betrouwbare adviseur ten dienste van professionele gespecialiseerde aannemers, syndici, architecten en studiebureaus. Maak hier je afspraak met één van onze technische adviseurs.

Aangepaste producten voor elke technische uitdaging

Elke situatie met vochtproblemen, gevelrestauratie of gevelbepleistering is anders. Naast het specifieke probleem spelen ook de omgevingsfactoren en de ondergrond een belangrijke rol. Elk project vereist dan ook aangepaste producten.

Binnen het ongeziene gamma aan mogelijkheden en voortdurende nieuwigheden is het voor de professionele vakman, architect, syndicus of studiebureau niet altijd even eenvoudig om de juiste productkeuzes te maken. 

Ook advies voor juiste toepassing

Niet alleen de juiste producten spelen een belangrijke rol voor een kwaliteitsvol eindresultaat. Ook een correcte en vakkundige uitvoering is van groot belang.

Ook op dat vlak ondersteunen we onze klanten met projectspecifieke instructies.

Daarnaast organiseren we geregeld themagerichte demonstraties en opleidingen voor onze professionele klanten.

 

Vragen? Laat het ons weten!