Op zoek naar een betrouwbare leverancier van krabpleisters?

Façabelle uit Heist-op-den-Berg is een toonaangevende leverancier van krabpleisters. Wij voorzien professionele pleisteraars van de juiste kwaliteitsvolle krabpleisters. Hiervoor selecteerden wij enkele merken die garant staan voor duurzame, innovatieve en betrouwbare producten. Naast een snelle levering, mag je ook rekenen op deskundig advies voor het selecteren van de juiste krabpleisters. Onze technische adviseurs komen indien gewenst ter plaatse en geven je gericht advies voor de aangewezen plaatsingsmethode. Meer weten over krabpleisters voor een specifiek project? Maak hier je afspraak met één van onze technische adviseurs.

Krabpleisters passen in onze productpijler gevelbepleistering. Ons gamma omvat zowel bepleistering zonder isolatie – waaronder krabpleisters – en volledige gevelventilatiesystemen met een decoratieve pleisterlaag als afwerking.

Wat zijn krabpleisters?

Krabpleisters staan garant voor een ruwe en authentieke uitstraling. Een professionele vakman plaatst deze soort pleisters rechtstreeks op propere muren en gevels. Na het aanbrengen van de pleisterlaag, wordt in het pleister een ruwe sierstructuur aangebracht met speciaal gereedschap. Deze structuur ziet er prachtig en stijlvol uit.

Krabpleisters zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren. Dit maakt het mogelijk om de pleister perfect te laten aansluiten bij de gevels in je buurt of de kleur van je ramen en deuren.

Wanneer deze goed zijn aangebracht, zijn onze krabpleisters volledig waterdicht. Toch zijn ze nog steeds dampdoorlatend, wat betekent dat het binnenvocht wel naar buiten kan. Je muren krijgen dus nog steeds de kans om te ademen, waardoor schimmels binnen geen kans krijgen.

Waarom je krabpleisters aankopen bij Façabelle?

Al sinds de jaren ’70 specialiseren wij ons in het leveren van bepleistering aan de professionele vakman. Wij kennen dit bijzondere bouwmateriaal dan ook door en door. Productadvies en technische bijstand voor een correcte plaatsing garanderen onze klanten dan ook van een extra toegevoegde waarde. Samen staan we garant voor een kwaliteitsvolle en duurzame uitvoering van de pleisterwerken en een stijlvol eindresultaat. Dankzij onze grote stock mag je rekenen op korte levertermijnen en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Nood aan krabpleisters? Contacteer ons voor verdere informatie of maak een afspraak voor een plaatsbezoek door één van onze technische adviseurs.