Op zoek naar de steenstrips van Geopietra?

Façabelle is een verdeler van de bijzondere steenstrips van de Italiaanse fabrikant Geopietra. Met de steenstrips van Geopietra creëer je een prachtige wand met een uitzicht in natuursteen. Met het blote oog zie je onmogelijk het verschil met een echte muur in natuursteen. Dankzij de talrijke kleuren, de soorten steenimitaties en de verschillende voegmaterialen creëer je met de steenstrips van Geopietra een uniek eindresultaat. Meer weten over de mogelijkheden van de steenstrips van Geopietra? Maak hier een afspraak met één van onze technische adviseurs.

Geopietra is met zijn uniek systeem voor natuurstenen imitatiestrips zijn tijd ver vooruit. Je krijgt een uitermate geloofwaardig eindresultaat. Vanuit Façabelle geloven wij sterk in de kracht en de mogelijkheden van dit unieke product. We zetten de troeven van de steenstrips van Geopietra helder op een rij:

  • Je kan de steenstrips in natuursteen zowel gebruiken voor toepassingen binnen als buiten. Je hebt de keuze uit maar liefst veertig verschillende soorten. Kies de uitstraling die bij je interieur of de architectuur van het gebouw past.
  • De steenstrips zijn uitermate vorstbestendig. Barre klimaatomstandigheden hebben geen enkele impact op deze steenstrips.
  • De steenstrips van Geopietra zijn uitermate kleurvast. Vele jaren blootstelling aan inwerkende zonnestralen vormt voor deze strips geen enkel probleem.
  • De steenstrips geven de uitstraling van een echte muur in natuursteen, maar zijn toch bijzonder dun. Deze beperkte dikte geeft de steenstrips een hoge flexibiliteit.
  • De steenstrips zijn bijzonder licht in gewicht, wat ze gemakkelijk te vervoeren en te verwerken maakt.
  • De steenstrips hebben op zich al een hoge isolatiewaarde. Daarnaast kunnen ze perfect gecombineerd worden met de volledige isolatiesystemen van Strikolith.

Advies voor juiste keuze en plaatsing

Dankzij onze decennialange ervaring met gespecialiseerde producten voor bepleistering van gebouwen – al dan niet met isolatie – is Façabelle de perfecte partner voor het verdelen van de steenstrips van Geopietra. Wij staan onze professionele klanten bij met het nodige productadvies, inclusief de nodige instructies voor een vakkundige plaatsing. Dat geldt ook voor de steenstrips van Geopietra.

Meer weten over de steenstrips van Geopietra met een uitstraling in natuursteen? Maak hier je afspraak met één van onze technische adviseurs.