Op zoek naar een betrouwbare leverancier van Alkali Block?

Alkali Block maakt deel uit van het totaalassortiment van Façabelle voor de bestrijding van opstijgend vocht in een woning of ander gebouw. Wij voorzien professionele vochtbestrijdingsfirma’s van kwaliteitsvolle injectievloeistoffen of -crèmes om opstijgend vocht te stoppen. In een volgende stap is de plaatsing van Alkali Block aangewezen om de behandelde muren verder af te werken. Alkali Block verhindert dat de hygroscopische zouten aan de oppervlakte komen, waardoor er opnieuw vochtproblemen zouden optreden. Meer weten over de mogelijke producten tegen opstijgend vocht en de toepassing van Alkali Block? Contacteer ons of maak een afspraak met één van onze technische adviseurs.

Wat is Alkali Block?

Alkali Block is een gepatenteerd membraan, bestaande uit een kern van LDPE-folie. Langs beide zijden van de folie werd een verankeringsnet aangebracht. Dit maakt het mogelijk om de Alkali Block zeer gemakkelijk te verwerken in de kern van een nieuwe pleisterlaag.

Na het aanbrengen van een eerste pleisterlaag druk je Alkali Block in het verse pleisterwerk, waarna je onmiddellijk verder kan gaan met bepleisteren. Je kan Alkali Block zowel combineren met cement/gips, gips/gips en cement/cement.

Waarom Alkali Block plaatsen?

Na behandeling van een muur tegen opstijgend vocht is het belangrijk om Alkali Block te plaatsen bij het herpleisteren van de geïnjecteerde muur. Dit membraan houdt zeer effectief het resterende vocht en de uitkristalliserende zouten tegen die ontstaan bij het drogen van de muur. Wanneer je deze zouten niet stopt, dan komen ze aan het muuroppervlak. Deze zouten zuigen het water aan, waardoor je opnieuw met vochtproblemen zit. Alkali Block maakt dan ook onlosmakelijk deel uit van de behandeling tegen opstijgend vocht.

Vertrouw op Façabelle

Alkali Block is slechts één van de talrijke producten die Façabelle levert aan professionele pleisteraars, vochtbestrijdingsfirma’s en gevelspecialisten. Wij bieden een totaalgamma aan producten voor vochtbestrijding, gevelrestauratie en –bescherming en buitenbepleistering. Wij leveren niet alleen de producten, wij geven ook technisch advies op maat.

Informatie nodig over producten tegen opstijgend vocht of Alkali Block? Contacteer ons voor technisch advies.